PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Lojërat në tavolinë, mënyrë argëtuese për të zhvilluar mendjen

 

Mendja e fëmijëve zhvillohet përmes lojërave të ndryshme.

Lojërat e tyre jo gjithmonë mund të zhvillohen në ambient të hapur. Andaj, në mot të ftohtë dhe me shi, të vegjlit gjejnë metoda interesante për t’u argëtuar me bashkëmoshatarët e tyre në ambiente të ngrohta. Të tilla lojëra fëmijët mund t’i luajnë në “Mana Board Games”.