PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve, edicioni i ri

 

Me shumë materiale interesante, edicioni i ri i emisionit për fëmijë në KTV, “PFF”, u shfaq të shtunën. Nga ky emision të vegjlit mund të mësojnë shumë gjëra të reja. Nga rubrika “Kuriozitete” ata do të kuptojmë më shumë për trurin si organi më i rëndësishëm në trupin e njeriut ndërsa nga rubrika “Punëdore” do të mësojnë se si ta bëjnë një vizatim interesant.

Poashtu do të njihen me lojëra të tavolinës, të cilat janë mëse të rendësishme për zhvillimin e tyre, pasi konsiderohen mundësi e mirë që ata të zhvillojnë mendjen, të argëtohen dhe të qëndrojnë larg aparateve teknologjike. Për më shumë ndiqeni Programin Fluturues të Fëmijëve në linkun e mësipërm.