PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

“Eli” shfaqja atraktive për fëmijë

 

Pas një jave me mësime dhe aktivitete të ndryshme, fëmijët me padurim presin vikendin. Ata dëshirojnë të kalojnë kohë sa më kualitative dhe të argëtohen në sa më shumë mënyra.

Për ta kaluar një vikend përlot me emocion dhe argëtim, shumë fëmijë kishin shkuar për të parë një shfaqje shumë interesante teatrale për fëmijë. “Eli” është titulluar kjo shfaqje, që u dha në teatrin “Dodona”.