PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Bota e mahnitshme e kafshëve nënujore në edicionin e ri të PFF-së

 

Edicioni i ri i Programit Fluturues të Fëmijëve sjell botën e mahnitshme nënujore. Në këtë emision fëmijët njihen me peshqit dhe mësojnë për kujdesin ndaj tyre. Ndërsa në kopsht realizojnë aktivitete për verën dhe kafshët e detit.

Në këtë emision nuk mungon as rubrika “Punëdore”, e cila është një rubrikë e veçantë e Programi Fluturues të Fëmijëve në KTV, përmes së cilës çdo javë prezantohen video që tregojnë hap pas hapi si krijohen punime të ndryshme kreative.