PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Koncerti i rokerëve të së ardhmes

 

E themeluar tre muaj më parë, Rock School Prishtina – Defy Them, shkollë e muzikës alternative, ka organizuar koncertin e saj të parë me fëmijët të cilët vijojnë mësimet në këtë shkollë.

Koncerti filloi me performancën e bendit të shkollës “Nuclear Doom”. Ky bend përbëhet nga Luisa Nikoliqi vokal, Bora Ukqa - tupan, Lekë Shala – kitarë dhe Art Agani – bass kitarë. Ata kishin përgatitur dy këngë. Performanca e tyre mahniti të pranishmit në koncert.