PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Fëmijët e shkollës së muzikës “Beethoven” të vendosur që të zhvillojnë talentin e tyre në muzikë

 

Të mbushur me shumë vullnet e pasion, fëmijët e shkollës së muzikës, artit dhe baletit “Beethoven”, luajnë në instrumentin që ata kanë përzgjedhur të mësojnë. Në këtë rast bëhet fjala për instrumentin e pianos, tingujt e të cilit krijohen duke shtypur tastet përmes lëvizjes së koordinuar të gishtërinjve.

Tingujt e pianos bëjnë për vete të gjithë ata që fillojnë të luajnë në këtë instrument dhe rrëmbejnë zemrat e të gjithë atyre që e dëgjojnë. E në mesin e fëmijëve që ka përzgjedhur të mësoj të luajë në instrumentin e pianos është Mali. Përmes udhëzimeve nga mësuesja e tij e pianos, Mali ka arritur të mësojë të luajë vepra të ndryshme. Me buzëqeshje në fytyrë ai luante në piano veprën e mësuar me shumë përkushtim.