Recetat e Lindës

Keke dekorative me shije lajthie

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Linda ka gatuar një recetë të shijshme, dekorative dhe shumë të thjesht në gatim për festat e fundvitit.

Më lartë gjeni edhe videon se si ta përgatisni në shtëpitë tuaja.