Recetat e Lindës

“Te Linda” me receta në një ambient festiv

 

Ambient festiv së bashku me receta festive do të na sjell edhe këtë vit Linda.

Muzikë të bukur shqipe do të luajë grupi String String, derisa Linda do të gatuajë receta të ndryshme, si: muskuj në tavë, bukë me arra dhe sallat festive.