Recetat e Lindës

Recetat më të reja pranverore nga Linda për këtë javë

Nga e hëna, nesër, Linda vjen me recetat më të reja pranverore.

Supë detoksifikuese, role viqi me perime, pastë me salcë spinaqi dhe topa të shëndetshme.