Recetat e Lindës

Linda këtë javë sjell recetat më të reja

Recetat më të reja nga Linda për këtë do të jenë: waffel, itegrale me boronicë, llazanja me kungulleshë, salmon me shije limoni të gjelbër si dhe biskota me çokollatë.