Showbiz

Cristiano Ronaldo shpenzon 30940 euro...për dy shishe verë

 

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez kaluan 15 minuta të kushtueshme, pasi shpenzuan 30940 euro për dy shishe verë, njëra prej të cilave ishte më e shtrenjta në botë.

Çifti vizitoi Londrën për të ndjekur një ndeshje tenisi Masters, në të cilin Cristiano u bë pa dëshirën e tij një yll… në shijimin e disa nga verërat më të mira, ekskluzive për një nga restorantet më të famshme të Londrës, Scott’s.