Showbiz

Dhjetë meshkujt më të bukur në botë, sipas 'Tc Candler' dhe 'Independent'

 

Në renditjen vjetore të hartuar nga 'TC Candler' dhe nga kritikët e 'Independent', kryeson në radhë të parë Jason Momoa.

Në mesin e 100 burrave më të bukur në botë, është edhe një italian, Mariano Di Vaio, në renditjen vjetore të 'Tc Candler' dhe 'Independent', pozicionohet në vendin e tetë duke mundur burra si David Beckham (13), Cristiano Ronaldo (72) dhe Leonardo Di Caprio (100).