Showbiz

Familja e aktores së vrarë i kërkon 20 milionë dollarë dëmshpërblim

 

Aktorja Vanessa Marquez, më e njohur për rolin e saj si infermiere në serinë "ER", u vra në gusht të vitit të kaluar në banesën e saj, pasi që u qëllua nga pjesëtarët e policisë. Kjo ishte arsye e mjaftueshme që nëna e saj, siç shkruan E! News, të kërkojë dëmshpërblim prej 20 milionë dollarësh për shkak të pësimit të padrejtë të vajzës së saj, duke theksuar se policia ka përdorur masa të tepruara dhe të panevojshme. Ajo gjithashtu shtoi se policët të cilët ishin në vendin e ngjarjes ishin të dhunshëm dhe se vepruan krejtësisht gabimisht.

Image