Showbiz

J-Lo thotë se burrat nën 33 vjeç janë të padobishëm

 

Këngëtarja dhe aktorja e njohur Jennifer Lopez ka thënë se e ka përgjigjen përse një marrëdhënie nuk funksionon.

Sipas Lopezit, që është martuar tre herë, burrat nën moshën 33-vjeçare janë të padobishëm.