Showbiz

“Eagles” paralajmërojnë koncertet e plota “Hotel California” vetëm për Las Vegas

 

“Eagles” do ta interpretojnë albumin e tyre të vitit 1976 “Hotel California” në tërësinë e tij gjatë dy koncerteve në MGM Grand Garden Arena në Las Vegas më vonë këtë vit.

Koncertet e 27 dhe 28 shtatorit njihen si performancat e vetme të bendit në Amerikën e Veriut në vitin 2019. Don Henley, Joe Walsh dhe Timothy B. Schmit do t’i bashkohen Vince Gill dhe Deacon Frey për koncertet, siç janë mbajtur që nga vdekja e vitit 2016 e anëtarit themelues Glenn Frey.