Showbiz

Bill Murray dhe Adam Driver kundër zombive

 

Disa vitet e fundit duken sikur është epokë e artë për zombit, sepse kjo temë shpesh shfaqet edhe nëpër ekranet televizive, si dhe nëpër ekranet e mëdha të filmave. Jim Jarmusch është regjisori i fundit i cili vendosi të merret me këtë temë.

Tani kemi mundësi ta shohim trilerin e parë zyrtar për filmin humoristik për zombie “The Dead Don’t Die”, me një ekip fantastik të aktorëve.