Showbiz

Dren Abazi së shpejti me këngë të re dhe koncert në Prishtinë

 

Muzikanti, kantautori, krijuesi i grupit muzikor Zig Zag Orkestra, Dren Abazi, ishte i ftuar ne emisionin Jeta.

Ai në Rrëfim Jete zbuloi shumë të pathëna. Një prej tyre ishte se njoftoi se shumë shpejt do të lansojë këngën e re si dhe do të mbajë koncert në Prishtinë.