Showbiz

Stallone ende i mban dy breshkat nga filmi “Rocky”, tani janë 44 vjeçe

Stallone ende i mban dy breshkat nga filmi “Rocky”, tani janë 44 vjeçe
 

Filmi i njohur “Rocky” ishte një nga filmat më të mëdhenj të aktorit të famshëm, Sylvester Stallone.

Në këtë film ai ka pasur dy breshka të cilat i ka mbajtur gjerë më tani dhe ato janë 44 vjet të vjetra.