Showbiz

Rita Ora të dielën shfaq dokumentarin për Kosovën

Foto: UNICEF
 

Rita Ora, e cila para pak kohësh qëndroi në Kosovë si Ambasadore e UNICEF-it dhe ku vizitoi fëmijë e familje në nevojë, ka bërë me dije se do të shfaq këtë fundjavë dokumentarin e realizuar nga kjo vizitë në vendlindjen e saj.

Në një bisedë për “Mailonline”, Rita ka folur edhe njëherë për vizitën e saj të fundit në Kosovë, ku ka thënë se ky udhëtim kishte shumë rëndësi për të.