Showbiz

Rina e Adelina Ismaili publikojnë “Qikat”

 

“Qikat” titullohet kënga që ka bashkuar këngëtaret Rina Balaj dhe Adelina Ismaili.

Teksti i këtij bashkëpunimi është shkruar nga Rina.