Showbiz

Zelensky, në det pa jahte luksoze

 

Presidenti i sapozgjedhur i Ukrainës, Volodymyr Zelensky deri më tani, ka dëshmuar se është person modest si gjithë të tjerët në shtetin e vet, por ka befasuar kur vendosi të shkonte në pushim në det.

Pa jahte dhe gjëra të tjera luksoze, Zelensky është larë me shumë të tjerë që kishin vendosur të qëndronin për pushime në ujërat e Detit të Zi.