Showbiz

Tërmeti i “Spider-Man”: Ndahen Sony dhe Marvel

 

Në një deklaratë të dhënë për The Hollywood Reporter, një zëdhënës i Sony deklaroi: “Pjesa më e madhe e lajmeve të ditës së sotme për Spider-Man i ka keqkarakterizuar diskutimet e fundit rreth përfshirjes së Kevin Feige në franshizë. Jemi të zhgënjyer, por e respektojmë vendimin e Disneyt që ai të mos vazhdojë të jetë producent kryesor i filmit tonë të ardhshëm për Spider-Manin”.

“Shpresojmë që kjo do të ndryshojë në të ardhmen, por duhet ta kuptoni që shumë përgjegjësitë e reja që Disney ia ka dhënë atij - përfshirë të gjitha karakteristikat e tyre të reja të shtuara së fundmi në Marvel - nuk i lejojnë atij kohë që të punojë në një IP që ata nuk e zotërojnë. Kevin është i mahnitshëm dhe ne jemi mirënjohës për ndihmën dhe udhëzimin e tij dhe e vlerësojmë rrugën që ai na ka ndihmuar ta krijojmë, të cilën edhe do ta vazhdojmë”, shtoi ai.