Showbiz

Krimet e urrejtjes vijnë në filmin “IT Chapter Two”

Krimet e urrejtjes vijnë në filmin “IT Chapter Two”

Aktorët Jessica Chastein dhe James McAwoy kanë folur për skenat e abuzimit dhe krimet e urrejtjes që shfaqen në filmin e frikshëm “IT Chapter Two”, që u dha premierë më 2 shtator në Londër.

Adaptimi në filma është shpesh ndryshe prej librave, në të cilët bazohen, por aktori britanik McAvoy thotë se një prej skenave më të frikshme të filmit, mbetet i njëjtë me atë të librit të Stephen King, transmeton KTV.