Showbiz

"South Park" edhe me tri sezone të tjera

South Park po kthehet. Dhe atë jo vetëm me sezonin e ri, të 23-të, i cili fillon më 25 shtator, por me tri sezone të tjera pas këtij.

Comedy Central ia ka dhënë dritën e gjelbër edhe 30 episodeve të tjera, ndërsa seriali shumëvjeçar në sezonin e ri do të arrijë sukses të madh dhe do ta shfaqë episodin e vet të 300-të, shkruan KOHA Ditore.