Showbiz

Whitney Houston “përsëri në skenë”

Whitney Houston “përsëri në skenë”

Turneu hologramik i këngëtares së popullarizuar Whitney Houston, e cila ndërroi jetë në moshën 48-vjeçare, fillon vitin e ardhshëm në Britani të Madhe, raporton Metro news.

Trashëgimia e kësaj dive të pamposhtur do të ringjallet nga 'Base Entertaintment', të cilët kohët e fundit punuan edhe në produksionin e Amy Winehouse dhe Roy Orbison. Seth Faber, eksperti i marketingut, tha që janë bërë shumë përpjekje në këtë spektakël dhe se do të përpiqet që çdo gjë të jetë sa më autentike.