Showbiz

Jennifer Lawrence gati për martesë

 

Jennifer Lawrence besohet të ketë thënë një "po" fatale për të fejuarin Cooke Maroney.

Maroney është drejtor i galerisë, dhe me aktoren u pa në Nju Jork duke hyrë në zyrën e ofiqarit.