Showbiz

“Rolling Stones” festojnë 50-vjetorin duke risjellë albumin “Let It Bleed”

“Rolling Stones” festojnë 50-vjetorin duke risjellë albumin “Let It Bleed”

Legjendat britanike të rokut, “The Rolling Stones” me rastin e pesëdhjetëvjetorit të publikimit të albumit të famshëm ‘Let It Bleed’, do ta ripublikojnë atë, të rimasteruar në versionin mono dhe stereo me singlin në pllakën 7-inçëshe, posterin dhe librin, raporton NME.

Edicioni Deluxe do të jetë në dispozicion nga data 1 nëntor, ndërsa vjen në dy vinilë ose me një CD set të dyfishtë 'HybridSuper Audio', me albumin plotësisht të rimasteruar në versionin stereo dhe mono.