Showbiz

Kiefer Sutherland dhe Boyd Holbrook e kthejnë në TV serinë “The Fugitive”

Kiefer Sutherland dhe Boyd Holbrook e kthejnë në TV serinë “The Fugitive”

Kiefer Sutherland dhe Boyd Holbrook do të luajnë në kult serinë televizive të zhanrit aksion të viteve '60, “The Fugitive”.

Projekti do ta ribashkojë Kiefer me regjisorin e serisë “24”, Stephen Hopkins, i cili është përzgjedhur për ta mbikëqyrur serialin e ri.