Showbiz

Victoria Beckham heq dorë nga kanali i saj në YouTube për shkak të të hyrave prej vetëm 30 dollarësh në ditë

Victoria Beckham heq dorë nga kanali i saj në YouTube për shkak të të hyrave prej vetëm 30 dollarësh në ditë
 

Ish-anëtarja e bendit “Spice Girls” dhe bashkëshortja e David Beckham, Victoria Beckham, hoqi dorë nga kanali i saj në YouTube, sepse nuk fitonte para të mjaftueshme.

Beckham në kanalin e saj i inkasonte vetëm 30 dollarë në ditë. Megjithëse kanali i Victorias i ka 100,000 abonentë, ndërsa videoja më e njohur i ka 600,000 shikime, si duket kjo nuk është e mjaftueshme të fitojë aq para sa investon për xhirimin e videove.