Showbiz

Pas 7 vjetësh mungese në skenë, rikthehet Leonora Poloska

Pas 7 vjetësh mungese në skenë, rikthehet Leonora Poloska

Ajo dallohet si njëra ndër këngëtaret më të guximshme shqiptare, gjë që kur kombinohet me vokalin e saj, e bën të veçantë dhe të paharrueshme nga publiku.

Për shumë vjet me radhë, e kemi parë në skenë duke eksperimentuar zhanre të ndryshme, e duke realizuar bashkëpunime interesante.