Showbiz

Chris Brown megjithatë me shitje masive garazhi jashtë shtëpisë së tij

Chris Brown megjithatë me shitje masive garazhi jashtë shtëpisë së tij

Zyrtarët e policisë kanë mbetur të pafuqishëm pasi që nuk arritën ta parandalojnë Chris Brownin ta organizojë një shitje garazhi jashtë shtëpisë së tij në Tarzana, California.

Këngëtari e reklamoi shitjen në oborr në Twitter të martën, duke zbuluar se do t’i shesë të gjitha gjërat personale dhe artikujt e disenjatorëve me çmime të liruara nga ora 10 e paradites së të mërkurës.