Showbiz

Jennifer Lopez është fytyra e re e “Versace”

Jennifer Lopez është fytyra e re e “Versace”
 

Jennifer Lopezit i është dhënë edhe një arsye për të festuar pasi u bë fytyra e re e brendit “Versace”.

Ikona e stilit e ka fituar një vlerësim kritik për performancën e saj në dramën e stripereve Hustlers, ndërsa po përgatitet për të performuar me Shakirën në “2020 Super Bowl Halftime Show”, dhe tani ajo e ka fituar një rol të ri në segmentin e lartë të modës, duke u paraqitur në fushatën pranverë/verë të vitit 2020 për shtëpinë më të mirë italiane të dizajnit.