Showbiz

Miriam Cani dhe Alban Skënderaj për herë të dytë prindër, tash të djalit Duam

Miriam Cani dhe Alban Skënderaj për herë të dytë prindër, tash të djalit Duam
 

Miriam Cani dhe Alban Skënderaj pak minuta më parë janë bërë prindër për herë të dytë, tashmë me një djalë. Çifti ka zgjedhur një emër të veçantë për të “Duam”, referuar edhe një kënge të kënduar prej tyre pak kohë më parë. Në të dy statuset e tyre ndahen të njëjtat emocione.

Statusi i plotë: