Showbiz

Kylie dhe Kendall Jenner paditen sërish për plagjiaturë

 

Të brendshmet e dizajnuara nga Kylie Jenner mund të jenë produkt tejet i shitur, por ato gjithashtu janë të kopjuara… të paktën kështu deklaron një kompani, sipas së cilës Kylie dhe motra e saj Kendall, ia kanë vjedhur dizajnin e dantellës së shfrytëzuar për koleksionin e tyre të rrobave të brendshme.

Motrat Jenner po përballen edhe me në padi të re për plagjiaturë të ngritur nga kompania “Klauber Bros.”, e cila dizajnon punime artistike dy dimensionale, të cilat më pas shfrytëzohen për prodhimin e dantellave.