Showbiz

Rita Ora përmbush premtimin që ia kishte dhënë familjes Sala

 

Këngëtarja me famë botërore, Rita Ora, ishte ndër personat e parë e cila me të dëgjuar se Shqipëria është prekur nga një termet i rëndë, promovoi fondacionet e hapura online për të ndihmuar shqiptarët, dhe këtë e bëri përmes rrjeteve sociale ku ndiqet nga miliona njerëz.

Sigurisht, ndikimi i saj ishte vërtet i madh.