Showbiz

Vazhdon cirku i Harvey Weinstein duke çaluar edhe me ndihmëse për ecje

 

Grabitqari seksual Harvey Weinstein (67) vitet e fundit i ka kaluar i mbyllur në apartamentin në Manhattan, ku po lexon libra, shikon televizor dhe druhet nga vendimi i gjyqit.

Ndërsa kur del nga apartamenti, ecën deri te gjykata e New Yorkut për t’u përballur me pasojat e perversioneve të tij. Por ai nuk do të "shkojë" vetëm ashtu në gjyq. Harvey disa herët e fundit është shfaqur me ndihmesë për ecje, sepse me siguri llogarit se "gjyqi do të ketë mëshirë për mua kur të më shohë se si çaloj".