Showbiz

“Nusja nga Stambolli” në epilog

“Nusja nga Stambolli” në epilog

Seria televizive “Nusja nga Stambolli” edhe kësaj jave vazhdon me dramat e lidhura me secilin anëtarë të familjes Boran.

Dramat në këtë familje janë drejt fundit dhe maratona e peripecive të familjes Boran në ekranin televiziv të Kohavisionit do të përfundojë në mesin e muajit mars, kjo për t’i lënë vend një historie tjetër të trajtuar në serinë “Mollë e ndaluar”.