Showbiz

Si u njohën Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi

Si u njohën Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi

Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi ishin të ftuar në një emision të TCH, ku treguan gjithçka për marrëdhënien e tyre duke nisur nga njohja deri në ditët e sotme.

Ata rrëfyen se ishin njohur bashkë shumë kohë më parë, që gjatë xhirimeve të serialit “O sa mirë”. Jonida tha se Besniku ishte ndryshe nga të tjerët, por nuk e mendonte se një ditë ata të dy do të përfundonin si çift.