Showbiz

Dolly Parton dëshiron të pozojë për revistën “Playboy”

Dolly Parton dëshiron të pozojë për revistën “Playboy”

Ylli i hitit “Jolene”, Dolly Parton, e cila në janar të vitit 2021 i mbush 75 vjet, ka deklaruar se nuk e ka në plan të pensionohet nga muzika, si dhe ka shumë dëshirë që edhe një herë të përfshihet në ballinën e revistës, “Playboy”.

Duke folur për emisionin “60 Minutes Australia”, këngëtarja dhe aktorja tha: “Nuk e kam në plan të pensionohem. Sapo i kam mbushur 74 vjet dhe planifikoj të pozoj sërish për ballinën e revistës ‘Playboy’. Unë jam përfshirë në të kaluarën në këtë revistë, dhe mendoj se do të ishte argëtuese, që nëse udhëheqësit e saj pranojnë, të pozoj sërish për këtë ballinë kur t'i mbushë 75 vjet”.