Showbiz

Blunt dhe Krasinski e sollën premierën botërore të filmit "A Quiet Place II"

Blunt dhe Krasinski e sollën premierën botërore të filmit

Çifti bashkëshortor, Emily Blunt dhe John Krasinski, janë bërë bashkë sërish për vazhdimin e dytë të filmit hit të lansuar në vitin 2018, “A Quiet Place”.

Filmi e shënoi premierën botërore në New York, me parakalimin e yjeve mbi qilim të kuq.