Showbiz

Harvey Wenstein dënohet me 23 vjet burgim

 

Ish-producenti i filmave, Harvey Weinstein është dënuar me 23 vjet burgim të mërkurën, pas sulmit seksual dhe dënimit të muajit të kaluar për përdhunim, një rast që shihet si fitore e lëvizjes “MeToo”, kundër ngacmimeve seksuale, raporton Reuters.

Dënimi iu shqiptua në gjykatën penale të Manhattanit nga James Burke, i cili kryesoi gjykimin e Weinsteinit.