Showbiz

“1 kafe me Labin” me biseda e rubrika interesante

“1 kafe me Labin” me biseda e rubrika interesante

Emisioni i së dielës “1 kafe me Labin” do të vazhdojë të sjellë biseda dhe rubrika interesante në ekranin tuaj.

Kjo e diel në studio sjell radioprezantuesen e njohur kosovare Edita Doli, e cila do të flasë si rrallëherë për jetën e saj private.