Showbiz

Rita Ora e ka lansuar një videoklip të thjeshtë të këngës “How To Be Lonely”

Rita Ora e ka lansuar një videoklip të thjeshtë të këngës “How To Be Lonely”

Pesë ditë pasi e lansoi versionin audio të këngës “How To Be Lonely”, Rita Ora e ka sjellë projektin edhe me një videokip të thjeshtë, ku në fokus duket të jetë vallëzimi.

Në këto kohë të izolimit dhe kur yjet po pauzojnë me lansimin e projekteve të tyre, bukuroshja me prejardhje kosovare duket se ka vendosur të veprojë ndryshe, transmeton Koha.