Showbiz

Yjet me mesazhe për izolim

 

Aktori Kevin Bacon i ka prirë një ekipe aktorësh nëpër rrjetet sociale që kanë kërkuar nga njerëzit të izolohen në shtëpi për të ndalur përhapjen e koronavirusit.

Ylli i filmave “Footloose” dhe “Taking” Chance”, përmes Twitterit kërkoi nga njerëzit të qëndrojnë në shtëpi.