Showbiz

“Mollë e ndaluar” nis rrugëtimin pesë herë në javë

“Mollë e ndaluar” nis rrugëtimin pesë herë në javë

Nga 23 marsi, në ekranin e Kohavisionit, në transmetim vjen seria më e re televizive turke.

“Mollë e ndaluar” sjell rrëfimin e dy motrave, Zejnepit dhe Jëlldëzit.