Showbiz

Bashkëshortja e aktorit Idris Elba ka rezultuar pozitiv me koronavirus

Bashkëshortja e aktorit Idris Elba ka rezultuar pozitiv me koronavirus

Modelja 30-vjeçare, Sabrina Dhowre Elba, nuk është befasuar me ta kuptuar lajmin se është diagnostikuar me koronavirus, kjo pasi bashkëshorti i saj, aktori Idris Elba kishte rezultuar pozitiv me këtë sëmundje para më shumë se një jave, transmeton Koha.

Duke biseduar me Oprah Winfreyn për emisionin e saj “Oprah Talks COVID-19” që transmetohet në Apple TV+, Sabrina tha: “So në mëngjes e mora lajmin. Jam testuar dhe kam rezultuar pozitiv me koronavirus, por nuk jam e befasuar për këtë. Në momentin që e kuptova se Idris ishte prekur nga kjo sëmundje, menjëherë vendosa të shkoj pranë tij. Mendoj se ky është instinkt i natyrshëm për një bashkëshorte. Thjeshtë, dëshiron t’i ndihmosh burrit tënd. Nga ai moment, ne nuk i kemi ndryshuar mënyrat e ndërveprimit. Unë mund të vendosja të qëndroja në një dhomë tjetër apo edhe në një shtëpi tjetër, dhe jam e sigurt që njerëzit po marrin vendime të tilla që janë mjaft të vështira për secilin person. Por unë vendosa të qëndrojë me të në çdo hap të kësaj sëmundjeje”.