Showbiz

Ledri Vula sjell këngën e dytë të albumit të ri, “Alien”

Ledri Vula sjell këngën e dytë të albumit të ri, “Alien”

Një javë pas lansimit të albumit të ri “10/10” dhe këngës së parë me të njëjtin titull, Ledri Vula e ka publikuar edhe videoprojektin e dytë që është pjesë e këtij incizimi.

Kënga e mban titullin “Alien” dhe vjen e vizuelizuar me një klip mjaft të mirë dhe artistik, transmeton Koha.