Showbiz

Jolie e Jenner japin nga një milion dollarë për të luftuar koronavirusin

Jolie e Jenner japin nga një milion dollarë për të luftuar koronavirusin

Ylli i Hollywoodit, Angelina Jolie dhe ylli televiziv, Kylie Jenner, kanë dhuruar nga një milion dollarë secila për të ndihmuar të prekurit nga pandemia koronavirus, njofton “Telengana Today”.

Jolie ka kontribuar, sikur edhe shumë herë në të shkuarën, në organizatën “No Kid Hungry” që kujdeset të mos ketë fëmijë të uritur, derisa Jenner dha donacion për spitalet në zonën e Los Angelesit për të blerë pajisje të nevojshme.