Showbiz

“Hobbs & Shaw” rikthehen së bashku për një pjesë të dytë

“Hobbs & Shaw” rikthehen së bashku për një pjesë të dytë

Dy aktorët e njohur në ‘Hobbs & Shaw 2’, Dwayne Johson dhe Jason Statham do të jenë serish bashkë.

Këtë e ka konfirmuar aktori Dwayne Johnson, i cili tha se vazhdimi i filmit është në proces e sipër.