Showbiz

Kylie Jenner po iu del në ndihmë spitaleve në Kaliforni

 

Marka e produkteve kozmetike të bukuroshes, Kylie Jenner, së shpejti e fillon prodhimin e dezinfektuesit të duarve për spitalet e Kalifornisë, me qëllim që t’iu ndihmojë njerëzve ta luftojnë pandeminë e koronavirusit.

Ylli i emisionit “Keeping Up With the Kardashians” dhe nëna e saj, Kris Jenner, do ta bëjnë shpërndarjen e losioneve antibakteriale të cilat aktualisht janë në mungesë të madhe për shkak të krizës globale shëndetësore, përmes ndërmarrjes së produkteve të bukurisë të njohur me emrin, “Coty”, njëherësh investitori i kompanisë “Kylie Skin”.